Düşünceler Hakkında Bilmek Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Lazım bayilerimiz gerekse aracısız toptan satış olarak dunda önem saha illere bakım vermekteyiz.

Özel laboratuvarlarda test edilmiş ve belgelenmiş olan kapılar çelik sac levha ile tasarlanmıştır. Yaman ve sızdırmazlık özelliği olan kapılar sayesinde evgin durumlarda binanızın eminğini katkısızlayabilirsiniz.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin yemeden içmeden her yerde, özellikle bile önemli binalarda olması kişilerin yaşama kaybı evetşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı katkısızlamaktadır. Buna bakarak yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da yeniden oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Yangına dayanıklı baplar evinize ekstra himaye eklemenin harika bir yoludur. Geceleri henüz uz uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Mono blok beden mimarisı karakol sistemi veya panik bar sisteminin kilidin kucakinden sabık 4 pare cıvata ile bir birine ilgilanması ile sağlanmaktadır.

Yangın kapısı kilidi takılırken dikkat edilmesi müstelzim en önemli ilke panik bar ile uyumlu olması, ürkü bara kısaca yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin tıngıra düşmesidir.

Yangın kapıları, yangın emniyetliği midein kritik öneme iye olan strüktürel unsurlardır. Acil durumlarda güvenli bir kaçış bulmak amacıyla tasarlanmış olan bu kapılar, yangının yayılmasını engelleyerek insanoğluın emin bir şekilde boşaltma edilmesine yardımcı olabilir. Yangın bapları çoklukla yangın dayanımı yüksek malzemelerden yapılmıştır ve yangın alarm sistemleriyle entegre edilebilirler.

Isıevet dayanıklı olması ve esrarı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli kapılar olmasından çevredır. İmalat diğer kapı imalatları kadar bileğildir. Ilgi edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın serlayınca ortaya çıkan yamanın ve faziletli ısının dışarı çıkmasını önlemek karınin kapının sapa bozulmamış kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın kapısı kilididir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine başmaklık kocaoğlanrt edici bir öbür özelliği kilit + branş seti yahut panik pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlıklı şekilde terk etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı binaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Kaçış yolları, bir gestaltnın herhangi bir noktasından nokta seviyesindeki caddeye derece olan devamlı ve engellenmemiş yolun topu topudır. Kaçış yolları kapsamına;

Z tipi yangın merdivenleri süssüz kollu diye tabir edilen yangın merdivenleridir. Mürtefi dokumalarda ani durumlarda insanların hızlı ve emniyetli bir şekilde tahliyelerine imkân sağlayıcı en emniyetli yangın merdivenidir.

Projelerin yangın ve ivedili durumlarda korunması ile ilgili hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri tüm detaylarıyla belirlenmiştir. Bu Yangın Çıkış Kapısı özellikleri maddeler halinde;

Report this wiki page